wie zijn wij

Ik ben Joan Boerma, geboren in Arnhem. Na mijn studie aan de Hogere Land­bouwschool te Leeuwarden ben ik als manegehoudster in Arnhem gaan werken. Daarna heb ik als instructrice paardenhouderij gewerkt bij PTC+ in Oenkerk. Sinds 2006 heb ik samen met Henk, mijn man, het paardenbedrijf Rij- en Mencentrum Heechsân opgezet.
Mijn grote passie is dressuurrijden, maar ook mennen en springen hebben mijn warme belangstelling. Ik ben Orun gediplomeerd rij- en meninstructrice.

Ik ben Henk Knippenberg geboren in Oss en ben in 1969 in Friesland komen wonen. Na mijn middelbare schooltijd heb ik als beroepsofficier bij de Landmacht gewerkt. Vanaf mijn jonge jaren hebben paarden mij altijd bijzonder geboeid en tot de dag van vandaag is dat zo gebleven. Met recht een leven met en voor paarden, samen met Joan.
Naast gediplomeerd hoefsmid, ben ik gediplomeerd rij- en meninstructeur. Met veel enthousiasme heb ik jaren de mensport beoefend met enkel-, dubbel- en vierspan. De laatste tijd weer actief in het zadel en mijn grote passie is eventing.

Wij hebben in 2006 het paardenbedrijf Rij- en Mencentrum Heechsân opgezet. Met recht een intensief leven met en voor paarden.
Eind 2015 hebben we besloten een nieuwe weg in te slaan met een specialisatie in een meer exclusieve vorm van hippische dienstverlening. Daarbij staat, net als voorheen, een correcte en respectvolle omgang met paard en ruiter voorop.

 

Dit zijn Leo en Knippie.
Leo is geboren in 2003. Hij is een kruising Mechelse Herder. Hij komt uit het asiel en heeft een heel goed karakter.
Knippie is van oktober 2005 en soms wat ondeugend. Hij is een Jack Russell terriër en vernoemd naar Henk.
Leo en Knippie kunnen erg goed met elkaar opschieten en zijn ook meestal bij elkaar.

Binky is na het overlijden van Joans moeder bij ons komen wonen. Hij is lief en eigenzinnig en trekt het meest met Knippie op. Hij gaat graag op inspectie naar de manege en verblijft daar dan een groot deel van de dag.

  joan
  henk
    henk en joan
  leo en knippy
  binky